Personeel & Organisatie

Uw medewerkers zijn één van de belangrijkste pijlers van uw onderneming. Zij bepalen voor een groot deel uw bedrijfssucces. Administratiekantoor Fatax B.V. levert veel verschillende diensten op het gebied van P&O. Wij kunnen u ondersteunen en adviseren bij alle mogelijke personele vraagstukken in elke levensfase van uw organisatie. Het kan hierbij gaan om concrete operationele vragen (‘Welke CAO is op mij van toepassing?’) tot tactisch/strategische vraagstukken (‘Ik wil mijn mensen graag gaan beoordelen, maar ik weet niet hoe’).

Ervaring

Administratiekantoor Fatax B.V. heeft mensen in dienst met ruime ervaring op het gebied van P&O.
Het doel is het personeel optimaal te laten functioneren en te laten samenwerken binnen uw bedrijf. Dit zorgt voor de juiste structuur tussen het bedrijf en het personeel.

Ondanks structuur en samenwerking binnen uw bedrijf kunnen er toch dingen gebeuren, welke in vertrouwen besproken moeten worden. Dit is ook een belangrijke rol die onze P&O medewerkers op zich kunnen nemen.

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.